www.royalclassic.dk

Live a Life of Luxury

Produktkatalog

Bliv opdateret på vores produkt sortiment via ONLINE KATALOG. Se vore nye produkter og sæson aktuelle nyheder.

 

Klik her - for at komme til kataloget.

Sæson aktuelt

Royal Classic udstiller ikke på messer i 2013, men vi vil meget gerne invitere vore kunder til at besøge vores showroom på Store Restrup Herregaard .Klik her - for yderlig information

Kontakt os

Vi har gjort det lettere for dig at finde den rigtige kontaktperson hos os.

 

Klik her - for at finde din kontaktperson

Boligindretning
Indretning foretages i afstemte farver, hvor tæpper, møbler, gardiner og belysninger udgør en helhed. Få inspiration til hvordan nyt og gammelt kombineres. Besøg Danske slotshoteller www.slotshotel.dk, der er indrettet af Royal Classic. Gardiner og hejs syes med og uden for af tekstiler fra: Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, GP& J Baker, Jab, Jane Churchill, Manuel Canovas, Mulberry, Nya Nordiska, Sandersohn. Ligeledes har vi et bredt sortiment i gardinstænger, kvaste og besætninger. Natursilke designes til historiske miljøer. Bomuld og hør indvæves med fibre, der gør dem vaskbare og farveægte i sollys.
Til soveværelset anbefales Jensen madrasser.
Benyt Memory foam som top madras. De former sig om kroppen, giver støtte og bedre hvile. Sengen redes med bløde fjerpuder og lune dundyner. Ved større indretningsopgaver fremstilles spejle, oliemalerier og prismekroner efter mål.  Til belysning leveres bordlamper, lysekroner og energisparepærer - nu også i LED og med warm ligth. Se om elpærer  Ege Tæpper væves og lægges væg til væg tæpper eller med Overlock i individuelle farver og mønstre.


Kontakt Mette Clausen tlf. 9644 1028  for flere oplysninger. 

 

Download boligkatalog her (Det tager ca. 30 sekunder)